Хіти тижня. Російський поет вказав на ''ганебне місце'' українців у РФ

З часу початку війни між Україною і Росією одна з важливих змін в РФ відбулося в людях, що є, в тому числі, і результатом пропаганди.

поет Андрій Орлов ("Орлуша")

"Основні зміни - в людях... Ось недавно було в Росії проведено соціологічне опитування, де одне із запитань було про те, хотіли б ви бачити в своїй родині або мати сусідом представників інших національностей. І перераховані ці національності. І в цей список вперше за історію цих опитувань, на моїй, принаймні, пам'яті, увійшли українці", - розповів російський поет Андрій Орлов (" Орлуша "), передають Патріоти України.

Він звернув увагу, що близько 23% росіян вважають, що українців взагалі не можна пускати в країну. "Євреї, українці, чеченці, "вихідці з азіатських республік", "уродженці Африки" виявилися в одному списку... сам факт появи українців у питанні про небажаних для спілкування людей і те, що Україна зайняла ганебне для Росії друге місце між євреями і циганами, - ось це називається реалії нашого часу", - зазначив співає.

За його словами, серед членів сім'ї і друзів українців готові бачити тільки 6% населення РФ, серед сусідів - 8%, серед колег - 3%. "Ось вам і реальний рейтинг "мижебратства"! Це ті стереотипи, які починають міцно вбиватися в голову. Приміром, я зараз вдома у своєї мами, вона живе з телевізором... У новинах раз у раз горять покришки на Майдані, а українські "фашисти" їдуть до Криму досі", - резюмував він.

Джерело: Апостроф

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...