Хіти тижня. Російський суд вирішив депортувати в Україну снайпера "ДНР"

За даними сайту «Миротворець» Шадров воював на Донеччині в бандформуванні «Соколина сотня» з 2014-го. Був снайпером з позивним «Макс Одеса».

У Росії Нижнєновгородський суд ухвалив рішення про видворення громадянина України, жителя Одеси, який брав участь в бойових діях на Донбасі в складі підрозділів НВФ. Про це повідомив в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.
У своїй публікації він зазначив: «Ждем с нетерпением и „радушием“ в Одессе. Террорист Максим Шадров, коренной Одессит принимал участие в боевых действиях на Донбассе в составе НЗФ „Русь“ на должности снайпера. По решению суда г. Нижнего-Новгорода депортируется в Украину. Милости просим Максимка».

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...