Хіти тижня. Російських пропаганд*нів з ганьбою вигнали з Грузії (відео)

​В мережі повідомляють, що після скандального інциденту з російською пропагандисткою Скабеєвою в Великобританії, схожий епізод стався вже на грузинській території.

Російські журналісти приїхали до Грузії на медіафорум "Роль ЗМІ у зміцненні довіри в регіоні", однак грузини з криками "Росія - окупант!" змусили росіян забиратися з заходу, передають Патріоти України.

Відео було опубліковано в Інтернеті і викликало захоплення соцмереж. Росіянам нагадали окупацію грузинської території, яка сталася в 2008 році, рівно 10 років тому.

Ведучий на одному з грузинських телеканалів нагадав, що після вторгнення російських військових на територію Грузії довіру до Москви і росіян було втрачено, а так звані журналісти приїхали на форум на ті ж гроші, на які Кремль веде війну проти Грузії і України зараз.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...