Хіти тижня. Розгром "ПВК Вагнера" ​​у Сирії: Стало відомо про масштабні втрати Росії

У Службі безпеки України встановили та ідентифікували понад 200 найманців так званої "Приватної військової компанії Вагнера", які брали участь у війні в Сирії, повідомляють Патріоти України.

Як розповів керівник апарату глави СБУ Ігор Гуськов на брифінгу у Києві, з них не менше 80 загинули і понад 100 були поранені під час наступу 7 лютого 2018 року в районі селища Хішам.

"СБУ встановила та ідентифікувала особи 206 найманців "ПВК Вагнера", які безпосередньо брали участь у так званому "пригожинському" наступі. Наявні документи свідчать про те, що не менше 80 найманців загинуло, понад 100 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - сказав він.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...