Хіти тижня. ''Розкольники'': Кирил влаштував істерику через томос для України

Глава РПЦ патріарх Кирил заявив, що Константинопольський патріархат впав у розкол, знявши анафеми з предстоятелів УПЦ КП Філарета і УАПЦ Макарія. Дану позицію він озвучив у п'ятницю, 19 жовтня, виступаючи на підсумковому пленарному засіданні VIII Загальноцерковного з'їзду із соціального служіння, повідомляють Патріоти України.

"Константинопольський патріархат ототожнив себе із розкольниками. Неканонічно, порушуючи всі правила, він вторгся у нашу юрисдикцію, простив розкольників. Отже, ототожнивши себе з розкольниками, він сам став розкольником", — сказав він.

Патріарх також заявив, що рішення Синоду Російської православної церкви підтримує більшість вірян. "Зараз, я відчуваю, абсолютна більшість православних підтримують це рішення. Треба, щоб духовенство проводило роботу, щоб такі дії священноначалія мали широку підтримку нашого благочестивого народу", — додав Кирил, закликавши надавати духовенству в Україні "молитовну та емоційну підтримку".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...