Хіти тижня. "Розплата неминуча": Командувач ООС зробив гучну заяву про війну на Донбасі

Наєв, озвучив жорстку позицію, щодо надання відсічі ворогу в зоні проведення ООС.

Зі зміною на Донбасі військової операції змінився принцип ведення бойових дії - якщо раніше під час перемир'я забороняли українським військовим давати "відповідь", то тепер вони самі вирішують - стріляти у ворога чи ні. Про це розповів командувач Операцією об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв. Він пригрозив бойовикам, що відтепер вони отримуватимуть адекватну відповідь на обстріли позицій ВСУ, повідомляють Патріоти України.

"Ми перестали миритися з безкарними обстрілами окупаційними військами наших позицій. Рішення про відкриття вогню приймає особисто кожен військовослужбовець, якщо йому загрожує небезпека. За ці два місяці ворог вже переконався в цьому. Окупанти та їхні поплічники знають, що за кожний злочин вони отримають адекватну відповідь . Український солдат не мішень у тирі, для окупантів розплата за пролиту кров наших воїнів буде неминучою - зараз і в майбутньому. Ворог повинен про це завжди пам'ятати ".

Також, командувач Операцією об'єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про підсумки трьох місяців операції Об'єднаних сил. На зустрічі у командувача були представники СБУ, Нацполіціі, Нацгвардії і Прикордонної служби. У свою чергу офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" повідомив, що за місяць ВСУ підстрелили сотню бойовиків. Він зазначив, що противник і сам полегшує роботу української армії - на окупованих територіях процвітає суїцид і самостріли.


Опублікував: Тетяна Ісічук

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...