Хіти тижня. Розвалити ЄС: Названо маршрут вторгнення Росії у Європу

Сувалкський коридор, довжиною у 100 кілометрів, який пролягає між Польщею і Литвою, є найвразливішим місцем Європи, повідомляють Патріоти України з посиланням на британську газету The Times.

Так, ця ділянка Східної Європи опинилася на передовій у протистоянні НАТО і "зміцнілої Росії". "Це все, що з'єднує країни Балтії з іншими країнами Євросоюзу та європейськими територіями НАТО", — наголошується у статті.

За словами автора матеріалу, все, що буде потрібно для їхньої ізоляції, "це" швидке перекидання російських військ із Калінінграда". Британське видання підкреслює, що багато жителів Сувалки "чують звуки російських винищувачів МіГ, що з'являються у небі ночами, і кажуть, що присутність військових НАТО їх заспокоює".

Як сказав генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес, який командував американськими силами в Європі впродовж 2014-2017 років, у Росії немає ні бажання, ні можливостей завойовувати Європу. За його словами, Путін намагався змінити європейський порядок, але не щоб "зруйнувати його, а щоб зайняти почесне місце за загальним столом".

"Тому Росії необхідно розвалити Євросоюз і НАТО, скориставшись існуючими тріщинами, — зазначив він. — Якщо Росія зможе продемонструвати, що альянс не здатний захистити деяких своїх членів, вона доб'ється успіху".

The Times також наводить слова Тімоті Райта, командувача військами НАТО в польському селі. Він упевнений, що ймовірність "нападу" Росії на Сувалкський коридор дуже низька тільки тому, що там перебувають військові НАТО.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...