Хіти тижня. ​"Сбегал с уроков, открывал все двери и кричал "Ку-ку, это я!": Вчителька Путіна розповіла, кого росіяни обрали собі у правителі

Точні науки йому не давалися, вважав себе гуманітарієм. Хоча наразі і щодо цього є сумніви - географії не знає, літературу та історію – дуже вибірково. За етику – краще і не згадувати.

Президент Російської Федерації Володимир Путін збігав з уроків і отримував двійки. Про це розповіла класний керівник, яка вчила господаря Росії з п'ятого по восьмий клас, повідомляють Патріоти України. Віра Гуревич працювала в школі №193 Ленінграду і зазначає, що Володимир Путін був дуже енергійним, а також "в начальных классах наверняка получал двойки, ведь он сбегал с уроков, открывал все двери и кричал "Ку-ку, это я!"

Гуревич також зазначила, що глава Кремля свого часу намагався вчиться в школі з точними науками, однак йому більше давалися гуманітарні предмети. Колишній класний керівник Путіна також зазначила, що президент вдало вступив до університету, здавши всі іспити на п'ять.

"Восьмой класс он кончил хорошо, без троек, поступил в школу с химическим уклоном, но это его не привлекало, он всегда был гуманитарий и поставил себе цель - обязательно поступить в университет. Там было 30 человек на место, но он поступил, получил все "пятерки", только по сочинению у него была "четверка", - стверджує Гуревич.

обов'язково вступити до університету. Там було 30 чоловік на місце, але він вчинив, отримав все "п'ятірки", тільки з твору у нього була "четвірка", - розповіла Гуревич.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...