Хіти тижня. "Серед українців немає конфлікту": Волкер дав Путіну міцного "ляпаса" на Донбасі

За словами Волкера, США і Європа докладають величезних зусиль для подолання конфлікту і досягнення миру на політичному рівні.

Фото: ЗМІ


В Україні немає етнічного громадянського конфлікту, він спровокований російською інтервенцією на сході країни. Про це сьогодні під час брифінгу на Донбасі заявив спецпредставник США у справах України Курт Волкер, повідомляють Патріоти України.

"Серед українців немає конфлікту. Не йдеться про етнічний конфлікт, про громадянський конфлікт – це конфілікт, спричинений російською інтервенцією на схід України. Росія має пряме керівництво військовими силами в цьому регіоні. І також вона має вирішальний політичний вплив на керування окупованими територіями", – зазначив Волкер.

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...