Хіти тижня. ​Серед "звірів" "руского міра", або З'їздив у "відпустку": На Донбасі найманці Путіна побили та закопали живцем російського контрактника

В обох армійських корпусах російських окупантів наростає процес морального розкладання особового складу, дезертирства, збільшення насилля щодо цивільного населення та товаришів по службі.

На окупованому Донбасі товариші по службі вбили найманця з Росії. За повідомленням української розвідки, троє бойовиків побили російського контрактника і закопали його живцем.

Як повідомив спікер Міноборони полковник Олександр Мотузянік, за даними Головного управління розвідки військового відомства, в з'єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ триває зниження рівня морально-психологічного стану особового складу та вмотивованості до подальшого проходження служби.

За його словами, інцидент з похованим заживо російським контрактником стався у вівторок, 7 серпня, на передовій позиції однієї з частин 1 АК (Донецьк) ВС. Бойовики, які побили і закопали по службі, дезертирували.

У Міноборони також повідомляють, що в зв'язку з ростом кількості самовільного залишення місця служби російськими військовослужбовцями окупаційне командування вживає додаткових заходів по їх пошуку та затримання. Так, на кожному блокпосту на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей розміщуються фото дезертирів.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...