Хіти тижня. Шантаж "скреп": Стало відомо, як російські спецслужби змусили Віду вибачитися "Слава Україні"

Футболіст збірної Хорватії Домагой Віда був змушений вибачитися за свої слова на підтримку України через погрози з боку російської Федеральної служби безпеки (ФСБ), повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Російські спецслужби повідомили представників хорватської федерації футболу про те, що вони не будуть забезпечувати безпеку гравців збірної. Крім того, в ФСБ не виключили можливості зіткнень між російськими і хорватськими уболівальниками.

Нагадаємо, що Віда і екс-гравець "Динамо" Огнен Вукоєвич присвятили Україні перемогу Хорватії на Росією в 1/4 фіналу ЧС-2018. За це Віда отримав попередження від ФІФА, а Вукоєвича звільнили зі збірної Хорватії. У відповідь на це українські користувачі обрушили рейтинг сторінки ФІФА в Facebook.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...