Хіти тижня. Ще й не таке буде: Білорусь ошелешена зрадою "старшого брата" (відео)

На відкритому російсько-білоруському кордоні поставлять шлагбауми, а у громадян третіх країн будуть перевіряти паспорти.

У Білорусі цей крок сприймають як порушення двостороння угод, підписаних ще 23 роки тому, передає "Белсат", передають Патріоти України.

"Головна проблема полягає в тому, що російська сторона, по-суті, відтворює повноцінну прикордонну інфраструктуру в порушення тих угод, які були підписані в рамках Союзної держави", - вважає політичний аналітик Арсеній Сивицький.

Відзначається, що іноземних автомобілістів відправляють в об'їзд. До Москви їм доводиться добиратися через Україну, Латвію і Естонію. Їхати з Мінська до Москви безпосередньо російський МЗС рекомендує лише водіям автофургонів, пасажирам поїздів і літаків.

ФСБ пред'являє ще більш жорсткі вимоги: "Перетин російсько-білоруського державного кордону всіма категоріями громадян третіх країн, незалежно від наявності дозволу на постійне або тимчасове проживання на території Росії і Білорусі, з використанням залізничного і автомобільного транспорту буде порушенням".


Опублікував: Олег Устименко

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...