Хіти тижня. Ще ж по два раба-росіянина кожному треба годувати: Кремлівське ТБ зганьбилося фейком про голод в Україні

На російському пропагандистському телебаченні видали безглуздий фейк про те, що на заробітки в країну-агресор нібито мільйонами їдуть українці через голод у рідній країні.

Ольга Скабеєва

"Рупори Кремля" глибоко переконані в тому, що громадяни сусідньої держави в буквальному сенсі не можуть себе прогодувати. Таку маразматичну думку озвучила скандальна ведуча програми "60 хвилин" Ольга Скабеєва в ефірі телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що член Ради Федерації Росії Ігор Морозов обурився через рішення України порвати зв'язки з СНД. Політик країни-агресора заявив, що це ускладнить процедуру працевлаштування 3,2 мільйонів українців у Російській Федерації, оскільки вони автоматично стануть іноземними робітниками.

У відповідь на прокремлівську тезу Морозова Скабеєва й озвучила свій безглуздий коментар про "голодну" Україну, яка шукає порятунку в сусіда-окупанта. "Багато, звичайно, ми знаємо, з України в Росію приїжджають, тому що їсти нічого. З цієї причини, як правило. І це не висококваліфікована праця", - їдко підсумувала свої нездорові умовиводи пропагандистка.

Опублікував: Олег Устименко

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...