Хіти тижня. "Що воно вживає?": Путінський топ-прапаг*ндон зрадів "Армагеддону" Мадуро заради України

Навряд чи "друзям" росіян варто особливо на них покладатися, адже "високодуховні" здатні радіти проблемам приятелів, якщо від цього є користь для них самих.

Володимир Соловйов. Фото: соцмережі.

Одіозний російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що "венесуельський" сценарій на руку Кремлю щодо України. Про це написав політолог і блогер Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Руссо-пропагандон Владімір Соловйов вчора на ефірі" Росія-1": "Венесуельський сценарій нам розв'язує руки в Україні. Ви моліться, щоб американці війська не ввели до Венесуели. Я вам так скажу: багато, хто ось так ручкою на Росію робили, потім, коли зубів не дораховувалися і не розуміли, що відбувається, говорили: "Так ми ж жартували"... Ми нападаємо без попереджувальної міміки, ми довго чекаємо, але коли нападемо, мало нікому не здається!", - процитував він, додавши, що пропагандист, мабуть "втомився".

"Здається, товариш трохи перевтомився на службі у Кремля. Час відпочити, розслабитися, з'їздити на озеро Комо...", - написав Голобуцький.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...