Хіти тижня. Щось готується? Росія перевезла гіперзвукові ракети на полігон для випробувань

За даними розвідки США, близько 20 російських гіперзвукових ракет були перекинуті на випробувальний полігон. Про це, посилаючись на джерела, пише CNBC, повідомляють Патріоти України.

"Це показує, що у них є амбіції щодо розробки цієї зброї, і що вони розставили пріоритети саме для цієї конкретної програми. Росіяни в цілому вирішили, що їх влаштовує розробка, і тепер зосередяться на точному доведенні зброї шляхом випробувань", - повідомило на умовах анонімності знайоме зі звітами розвідки джерело.

Гіперзвукова ракета класу "повітря-земля", що отримала назву "Кинджал", пройшла випробування не менше трьох разів. У липні Кремль успішно випробував зброю проти цілі, що знаходиться на відстані близько 500 миль.

Більш того, в іншому звіті американської розвідки, за словами джерела, гіперзвукова ракета була встановлена і запущена 12 разів з російського винищувача МіГ-31. Крім того, ведуться роботи з установки зброї на стратегічний бомбардувальник.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....