Хіти тижня. Скандальна соратниця Януковича заступилася за Росію на Донбасі (відео)

Одіозна екс-член Партії регіонів Олена Бондаренко цинічно заявила, що на Донбасі немає російських військ, проте якщо Україна хоче з ними боротися, то може почати наступ до Криму, де розміщені регулярні частини країни-агресора.

Більше того, колаборантка нахабно звинуватила свою рідну країну у навмисній здачі півострова кремлівським окупантам. Цю безпринципну позицію зрадниця Батьківщини озвучила в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"У нас вже це питання "Чий Kрим?" не модне. Питання "Хто злив Крим?" модне... По суті, злили ті люди, які внаслідок "державного перевороту" прийшли до влади, яким потрібен був зовнішній агресор, яким потрібна була якась війна. Часто ж ми ставимо запитання цим ура-патріотам: так, у Криму є російська армія, а чого ж не воюємо там? На Донбасі її немає, а ви розповідаєте, що там війська стоять, і воюєте з шахтарями, металургами та іншими людьми, яких сприймають як регулярні війська Російської Федерації", - нахабно висловилася зрадниця, виправдовуючи військові злочини Кремля проти суверенної України.

Опублікував: Олег Устименко

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...