Хіти тижня. Скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври Павло вибухнув страшними погрозами на адресу українців

Скандальний митрополит пообіцяв українцям «боже прокляття» в тому випадку, якщо Київський патріархат повідомить про свої плани повернути монастир з Московського патріархату під своє керівництво.

Його звернення опубліковано на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

У той же час, священнослужитель спробував виправдатися і заявив, що УПЦ МП не займається політичними атрибутами і «не піднімає народ один проти одного». До того ж, він згадав і про процес отримання Україною автокефалії, додавши, що Константинополь нібито не має прав приймати такі рішення.

Цю заяву вже прокоментував відомий український політолог Олексій Голубуцкій в своєму Telegram-каналі. «Паша-Мерседес, відомий любов'ю до дорогих авто, оргій, а також як «настоятель Києво-Печерської лаври», погрожував «прокльонами до сьомого коліна» українцям за плани повернути в національну власність пам'ятки національної культури (Почаївської та Печерської лавр): « ..якщо ви розсудливі люди, ви не побажаєте своїм рідним прокляття божого», - написав він.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...