Хіти тижня. "Сходняк "за жисть" зачепив таки мене за живе, емоцій - ціла гамма", - український дипломат

Кажуть, що вони за жисть. Але, здається, за старість, смерть і забуття.

Вони намагаються переконати, але мало хто вірить. Ілюстрація: соцмережі.

"А мене сходняк "за жисть" зачепив таки за живе. От решта партійних з‘їздів – без емоцій. Ну, знаєш же, що кожен може сказати, на що давитиме, – усе прогнозовано і очікувано. Емоцій – нуль. А тут – ціла гамма. Бойко і Королевська – неприємна до дрижаків згадка, коли ти мерзнеш на майдані, розумієш, що цього разу все серйозно, що або вони, або ти. А у них снайпери на дахах, а у тебе теплі підштаники і будівельна каска оранжева, щоб не промахнулись", - пише Богдан Яременко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І коли дориваєшся до телека, а там Бойко, Королевська і багато хто інший тими ж говорками зі сталлю в голосах розказують, що ти – екстреміст та націоналіст і палкою по лобі – це мінімум, що ти від них заслужив. Але вони, Бойко і Королевська разом з іншими, конструктивні. Вони тебе не битимуть. У них для цього є мєнти і бандити.

Рабінович як завжди впевнений у своїй непогрішності. Ні, він недурний. Він знає, що несе повну ахінею. Але щоб він не думав про свій акторський талант, на високих тонах майстерності не вистачає. Зривається на поросячий вереск. Господи, як вони, свині, кричать, коли їх ріжуть!!! І я чую те саме у виконанні Рабіновича і думаю – не приведи Боже, щоб до того дійшло.

А Медведчук вганяє в депресію. На відміну від Рабіновича, він, схоже, зовсім не дбає про артистизм. Він натуральний – з сухим лязкающим старечим голосом. Його вібрації просто фізично не дозволяють зосередитися на змісті – місцями погано завуальованих криках Путін! матушка Рассєя! дави нациков, а остальным по триста рублей в руки!

Усі думки лише про одне – коли сам буду таким же старим і неграбним, варто спробувати бути хоч трохи добрішим і людяним. А кажуть, що вони за жисть. Старість, смерть і забуття".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...