Хіти тижня. "Скоріше б уже Азарова кимось призначили": Мережу обурило нове рішення Порошенка

Президент України Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Петра Литвина надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Вірменія.

Петро Литвин

Відповідний указ було опубліковано прес-службою глави держави, передають Патріоти України.

Варто зауважити, що 51-річний Петро Литвин є молодшим братом генерала армії Миколи і екс-спікера Верховної Ради, нардепа Володимира Литвиних. З травня 2012 року командує 8-им армійським корпусом Сухопутних військ Збройних сил України.

Генерала Литвина неодноразово звинувачували у втечі і зраді українських військових під Іловайськом. Зокрема, брат генерала - Микола Литвин, на момент "Іловайського котла" керував Держприкордонслужбою України. При цьому генерал Петро Литвин, який командував сектором "Д" в зоні АТО, за відомостями тодішнього комбата "Дніпро-1" Юрія Берези, покинув бійців, не надавши інформації про прорив колони російських військ через кордон.

Варто зауважити, що дане кадрове рішення Порошенка не знайшло підтримки у користувачів соцмереж.

"Цю кадрову колоду тасуватимуть, поки карти вже не розсиплються в руках", "Просто драпав зі свитою ще перед початком пекла", "Скоріше б уже Азарова кимось призначили", - написали в мережі.

Опублікував: Олег Устименко

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...