Хіти тижня. "Скоро вернется": Скабєєва влаштувала істерику і розмріялася про "злиття" України і РФ (відео)

Скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва в черговий раз пригрозила Україні включенням до складу Росії. Вона заявила, що не поділяє країни і вважає їх єдиним цілим. Нахабну територіальну претензію служниця путінського режиму озвучила під час дискусії в студії своєї програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Суперечка між ведучою і гостями її студії розв'язався після того, як одіозний секретар президії партії "Справедлива Росія" Олександр Романович безцеремонно звернувся до українців, назвавши їх своїми співвітчизниками. "Я вас називаю співвітчизниками, бо вітчизна у нас одна", — сказав він.

Така нахабність не залишилася без відповіді українського громадського діяча Вадима Трюхана, і він заперечив опонентові, підкресливши, що Україна і Росія є різними країнами, і це не варто обговорювати.

"Це ви собі придумали! Бачите, яка в нас позиція: країна у нас одна, ви скоро в неї повернетеся", — посміхаючись, вклинилася в розмову одіозна Скабеєва.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...