Хіти тижня. Скрепно-духовна істерія: Гундяєвці зчинили черговий гвалт через Україну

“Злочином” дії української влади називає представник Церкви країни-агресора, яка причетна до вбивств десятків тисяч громадян України.

Глава Відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ митрополит Іларіон засудив обмеження на в’їзд в Україну чоловіків-росіян у віці від 16 до 60 років, яке, до речі, стало наслідком відкритої військової агресії Росії на Азові. “Забороняти людям в’їзд – це взагалі-то злочин”, – заявив митрополит РПЦ в ефірі пропагандистського каналу “Росія-24”, передають Патріоти України.

За його словами, потрібно враховувати, що ще з радянських часів у дуже багатьох українців є родичі в Росії, а у багатьох росіян – в Україні. “Є сім’ї, які живуть на дві країни, і просто так ввести заборону на в’їзд мільйонам людей в ту чи іншу країну – це значить завдати дуже серйозного удару, в тому числі, сімейним стосункам”, – вважає представник Російської Церкви.

Є три сценарії завершення війни, більшість Україну не влаштовує: Військовий розповів, чого чекати

вівторок, 16 квітень 2024, 6:25

На даний момент існує декілька сценаріїв завершення війни Росії проти України, більшість із них неприємні. У нинішній ситуації реальним сценарієм може стати корейський варіант розвитку подій. Про це заявив колишній радник Офісу президента і МВС, військ...

"Ми всі травмовані війною": Експерт пояснив, чому Захід не достатньо допомагає Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 5:00

Українці схильні занадто критикувати союзників за відсутність допомоги, але світ не зобов'язаний робити все на нашу користь Таку думку висловив фінансовий експерт і відомий блогер Сергій Фурса в інтерв'ю "Фактам", передають Патріоти України. "Можу лише...