Хіти тижня. Скрепний зашквар: "Для Венесуэлы мы теперь угроза, нас ненавидят", - кремлівський пропагандист про втрату ще одного союзника РФ

Венесуельці сприймають Росію як загрозу через підтримку Москвою поваленого диктатора Ніколаса Мадуро.

Своїми спостереженнями про настрої в Венесуелі поділився в Telegram російський пропагандист, головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Сергій Доренко, передають Патріоти України.

Кілька днів тому в Венесуелі вибухнула справжня кривава революція. Мільйони простих жителів вийшли на вулиці, щоб повалити Ніколаса Мадуро, який угробив остаточно економіку і встановив диктатуру в країні.

Москва гаряче підтримує узурпатора, в режим якого вклала мільярди доларів. У Венесуелу навіть екстрено відправили приватну російську армію, щоб захистити Мадуро від народного гніву. Як мінімум 400 "вагнеровцев" прилетіли в Каракас.
Така підтримка кривавого диктатора закономірно призвела до того, що жителі Венесуели перестали живити теплі почуття до Росії. Це визнав Доренко. "Читаю венесуэльцев в твиттере. Километрами ленты. Интересно, что именно Россия называется ими часто угрозой… Люди пишут "мы выстоим, несмотря на угрозы России"" - розповів пропагандист.
Він нагадав, що Мадуро все ще підтримують Туреччина, Китай, Болівія та інші країни, проте в умах венесуельців загрозою є тільки Росія. Така ситуація - заслуга путінського режиму, який війнами, терактами, захопленнями чужих територій і підтримкою диктаторів створив собі цілком певну репутацію.

Вже зараз ясно, що режиму Мадуро залишилося існувати лічені дні і гучні погрози Москви його не врятують. Вони тільки налаштують венесуельців проти РФ, посилюючи її ізоляцію.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...