Хіти тижня. Скрепний зашквар: Росіяни накинулися на президента Казахстану через Україну (відео)

Росіяни вкрай агресивно відреагували на обережні претензії лідера Казахстану Нурсултана Назарбаєва до російського колеги Володимира Путіна за те, що той поліз в Україні.

Росіяни в соцмережах обрушилися з лютою критикою на Назарбаєва, передають Патріоти України.

Назарбаєв дав гучне інтерв'ю російським пропагандистам "Росії 24", в якому торкнувся і українського питання. Він розкритикував Путіна за те, що не дав українцям самим розібратися зі своїми проблемами.

Крім того, лідер Казахстану запевнив, що мрії сепаратистів Донбасу про приєднання до РФ марні - Кремль цього робити не збирається.

Росіяни, "заведені" пропагандистами РФ, вельми жорстко накинулися на Назарбаєва з образами. Вони пред'явили йому претензії за біолабораторії США, а також заявили про бажання відхопити ще й шматок Казахстану.

Вторгнення військ РФ на Донбас росіяни виправдали фейками російського ТБ про "фашистів" і "різанину".


Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...