Хіти тижня. Скинути ядерну бомбу на вулкан: У Росії вигадали, як влаштувати пекельну помсту США

На думку експерта, якщо нанести удар по Йєллоустону і тихоокеанським розломам, «США і вся транснаціональна еліта будуть знищені».

Президент Академії геополітичних проблем доктор військових наук Костянтин Сівков запропонував російській владі «оригінальну» ідею ядерного стримування противника, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За його словами, для гарантованого знищення США Росії можна не прагнути зрівнятися зі Штатами за кількістю боєголовок. Але їй можуть знадобитися ядерні заряди потужністю понад 100 мегатонн. Згідно з його порівнянь, міжконтинентальна балістична ракета Р-36М2 - знаменита «Сатана» - має десять бойових блоків потужністю по 0,8 мегатонни кожен.
Костянтин Сівков запропонував створити 40-50 надважких ядерних зарядів: для гарантованого удару у відповідь вони повинні бути націлені на певні геофізичні зони. На думку експерта, якщо нанести удар по Йєллоустону і тихоокеанським розломам, «США і вся транснаціональна еліта будуть знищені».

На думку російських «вчених», потужні ядерні вибухи можуть стати масштабним каталізатором найсильніших цунамі і землетрусів, якщо тектонічні плити розлому Каскадія біля узбережжя Каліфорнії зрушаться.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...