Хіти тижня. "Слава Україні!": Український журналіст довів до сказу представницю МЗС РФ (відео)

Український журналіст Росії Роман Цимбалюк вивів з рівноваги офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову запитанням про її скандальну оцінку нового привітання ЗСУ "Слава Україні!", повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що ще до його озвучення одіозна чиновниця країни-агресора нервово відреагувала на саму зустріч з журналістом. Інцидент стався під час брифінгу Захарової 29 серпня. Так, побачивши, що українець збирається поставити їй запитання, спікер МЗС Росії вибухнула їдкими коментарями, якими їй все ж не вдалося підколоти Цимбалюка. "Боже, кого ми бачимо! Це Роман Цимбалюк, сам! Роман, ви як серед агресорів проривалися до нас? Нормально дійшли? Відстрілювалися?" — уїдливо звернулася вона до нього.

Однак журналіст припинив спроби Захарової спровокувати його на конфлікт і яскраво відповів на безглузді випади представниці країни-агресора. Читайте також "Зловісне пекло": екс-регіонал на росТБ оскандалився із заявою на адресу України "У чорних окулярах (дійшов. — Ред.). У нас, знаєте, теж свої правила. У нас не видають журналістам зброю", — сказав він.

Захарова продовжила нагнітати обстановку й уточнила, що мала на увазі не зброю буквально, а слова, якими захищався журналіст. Цимбалюк, у свою чергу, відповів опоненту, що словами, вже все сказано, і приступив до питання, що цікавило його. "Я хотів у вас уточнити щодо вашої заяви на минулому брифінгу, де ви виступали щодо гасла "Слава Україні! Героям Слава!" і проводили паралель з німецькими привітаннями. І пообіцяли, що ця аналогія буде вписана в стенограму брифінгу. Однак там цього не було. Я дуже уважно дивився, ви все-таки могли б артикулювати, що ви мали на увазі, з чим асоціюється (вітання. — Ред.) у МЗС Росії?" — запитав журналіст, вказавши Захаровій на те, що вона не відповідає за свої слова.

Тонкий тролінг Цимбалюка помітно розхвилював Захарову і вона, не приховуючи своєї розгубленості, швидко завершила діалог з українцем безглуздими виправданнями. "Посилання там. Ну, як немає? Ну що ви, Романе? Звичайно, в тексті є посилання. Дамо, звернемо вашу увагу. Я вам особисто все це відкрию і покажу", — нервово підсумувала речник МЗС Росії.

Джерело: Обозреватель

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...