Хіти тижня. ''Смерть Росії": Кремлівську пропагандистку викрили у нахабній брехні про українських дипломатів (відео)

Російську телеведучу Ольгу Скабеєву викрили у брехні щодо членів української делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи. Йдеться про її обвинувачення в тому, що дипломати бажали їй і всій Росії смерті, повідомляють Патріоти України.

У Скабеєвої не тільки немає доказів цього, а й навпаки: відео, яке вона оприлюднила, доводить неправдивість її твердження. Зокрема пропагандистка заявила: "Люди спітніли, очі налилися кров'ю і ось ці слова, які вони сказали, дивлячись мені в очі. "Смерть Росії, смерть ворогам, смерть тобі".

"У переказі Скабеєвої у прямому ефірі її програми інцидент був поданий інакше, ніж те, що відбулося насправді. Вона описала українців як хуліганів, "нацистів", "що стрибають як макаки", які погрожували і кричали їй в обличчя "Смерть Росії!", "Смерть тобі!". Проте власне відео Скабеєвої — доказ того, що українські делегати не вимовляли тих слів, які вона їм приписує", — пояснили у ЗМІ. Зазначається, що насправді дипломати замість інтерв'ю російській журналістці озвучували гасла "Слава Україні!" та "Ганьба Росії".

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...