Хіти тижня. ''Спалили всю контору'', або Грандіозний провал клану Путіна в Парижі", - Тимчук

План президента Росії Володимира Путіна по розхитуванню ситуації в Парижі "спалили" пов'язані з ГРУ люди з французькими паспортами, які розгорнули прапори "ДНР" під час протестів.

Париж

Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він додав, що провал контори Путіна у Франції затьмарив вступ на посаду нового керівника Головного управління Генштабу ЗС РФ віце-адмірала Ігоря Костюкова.

"Так вже вийшло, що Костюков з першого ж кроку на своїй новій-старій посаді (до цього, після смерті колишнього керівника ГРУ Коробова, будучи першим заступником, виконував його обов'язки) потрапив на "тропу невезіння" свого покійного шефа, якого в останні роки життя супроводжували тільки гучні провали від Чорногорії і втручання у вибори в США, до Солсбері. Що, як відомо, призвело до нових санкцій та інших неприємних наслідків для Москви", — пише Тимчук.

За його словами, для Коробова ніщо не віщувало біди — ГРУ вдалося осідлати Французькі протести — тролів переорієнтували з американського і британських напрямків на Францію, щоб "мочили" Макрона, міняли сенс протесту з економічного на політичний і формували потрібне громадську думку, заслали співробітників і агентуру.

"Ну і, звичайно, також підтягнули всілякий радикально налаштований непотріб, що стоїть на постачанні російської військової розвідки, для радикалізації протестних настроїв і провокування протистояння. Загалом, ситуація розвивалася в потрібному напрямку і ось-ось повинна була остаточно вибухнути, а в Кремлі були задоволені розвитком подій і вже бачили на горизонті епічну сцену повалення Макрона", — пише Тимчук.

Однак потім трапився провал через прапори "ДНР". Експерт зазначив, що раніше багато політиків і чиновники на Заході навіть без даних своєї контррозвідки здогадувалися про роль Москви в участі і радикалізації подібних протестів. Але "паризький провал" став саме тим спусковим гачком, який дав старт кампанії з розкриття діяльності Кремля по дестабілізації Франції.

"Не дивлячись на те, що Кремль і вся його пропагандистська рать намагається зараз безглуздо виправдовуватися і відмазатися, можна бути впевненим, що французькі спецслужби, які почали розслідування, доведуть факт втручання Москви і її спецслужб у внутрішні справи Франції. Як це було раніше в Чорногорії , США, Британії..." — підсумував Тимчук.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...