Хіти тижня. Сплив таємний указ ватажка ''ДНР'' стосовно виборів президента України

У мережі з'явився указ ватажка терористів "ДНР" Дениса Пушиліна з підписом "таємно", в якому він розпорядився всіляко дискредитувати президента України Петра Порошенка перед майбутніми виборами.

Відповідний документ опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер Збройних сил України з позивним Нічний Сталкер, передають Патріоти України.

"Якщо багато сидіти в інтернеті, можна наштовхнутися на вельми цікаві документи. Все ж теза про те, що РФ і недореспубліки згодні на будь-якого президента України, крім чинного, підтверджується", – підписав він під документом.

Так, Пушилін ухвалив "забезпечити цілеспрямовану роботу щодо інформаційного вкидання з підписом конкретно зазначених посадових осіб ЗСУ". "У повідомленнях основний упор робити на нібито невдоволення особового складу політикою, яку проводить чинний президент України, і категоричну відмову голосувати за нього на майбутніх виборах", – йдеться в одному з пунктів.

Ватажок "ДНР" закликав брати у приклад документ так званого заступника начальника управління народної міліції "ДНР" Едуарда Басуріна, а його "за творчий підхід" за писанину "заохотити грошовою премією в розмірі 3 окладів місячного грошового утримання".


Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...