Хіти тижня. "Стаяць да смерці!": Лукашенко обговорив з білоруськими високопосадовцями шантаж Росії

За інформацією неназваних співробітників державних структур, чиновникам доручили "пильніше стежити за інформаційним полем".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів нараду щодо російського тиску з вищим білоруським керівництвом і закликав "до кінця стояти за незалежність", повідомляє білоруське видання "Наша Ніва" із посиланням на два незалежні джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що на нараді розглядалися дії Білорусі в умовах тиску з боку РФ. "Була велика нарада у президента. [На ній говорилося] до кінця стояти за незалежність. Всі підтримали це", – повідомило перше джерело.

Також джерело зазначило, що деякі люди з уряду висловлювали думки, що на податкові маневри потрібно відповідати не нарадами, а реформами.

За інформацією неназваних співробітників державних структур, чиновникам доручили "пильніше стежити за інформаційним полем".

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...