Хіти тижня. "Свята трійця" по-скрепному: Соціологи визначили, кого українці вважають запроданцями Кремля

Бойко, Рабинович, Тимошенко - таких кандидатів в президенти України, вигідних Росії, назвали учасники соціологічного опитування.

Юрій Бойко

Опитування було проведено Центром Разумкова, Київським міжнародним інститутом соціології та Центром соціальних та маркетингових досліджень SOCIS, передають Патріоти України.

Так, відповідаючи на питання про те, в кому з політиків найбільше зацікавлена Росія, щоб він став наступним президентом України, понад 46% опитаних українців відповіли, що таким політиком є лідер фракції «Опозиційний блок» у Верховній Раді Юрій Бойко.
Вадим Рабинович
Ще 38% учасників опитування заявили, що РФ бачить наступним президентом лідера партії «За життя», народного депутата Вадима Рабиновича.
Юлія Тимошенко
Не менш зацікавлена Росія і в лідері партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Так вважають більше 28% учасників соціологічного дослідження.

Щодо інших політиків, в яких може бути зацікавлена Росія, то майже 20% опитанних думають, то таким може бути нинішній президент Петро Порошенко. 15% учасників дослідження думають, що Росію цікавить лідер "Радикальної партії"Олег Ляшко. Серед політиків, цікавих РФ, може бути і комік Володимир Зеленський - 7%, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко - 6,7%, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий - 5% та музикант Святослав Вакарчук - 3,7%.Дослідження тривало з 30 серпня по 9 вересня. Методом стандартизованого інтерв’ю „face-to-face" за місцем постійного проживання респондентів опитали 10005 осіб від 18 років і старше.

Джерело: Факты

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...