Хіти тижня. "Свидетели Путіна": Заборонений у Росії фільм виклали в YouTube (відео)

У центрі сюжету один день - 25 березня. Тоді відбулися дострокові вибори президента Росії, оскільки напередодні Нового року Борис Єльцин добровільно відмовився від влади.

Колишні прихильники Путіна перейшли в опозицію. Фото: скріншот з відео.

Документальний фільм Віталія Манського «Свідки Путіна» заборонений в Росії. Основа картини - архівні кадри, що збереглися після зйомок передвиборної стрічки про Путіна у 2000 році, яку знімав тоді режисер, передають Патріоти України.

У центрі сюжету один день - 25 березня. Тоді відбулися дострокові вибори президента Росії, оскільки напередодні Нового року Борис Єльцин добровільно відмовився від влади.

Манський намагається знайти відповіді на питання, які через 18 років встали перед учасниками тієї передвиборної кампанії. Головне - чому більшість членів передвиборчого штабу Путіна незабаром пішли в опозицію, на що перетворилася при ньому Росія і т. ін.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...