Хіти тижня. "Тактика Анаконди": "Гібриди" на Донбасі задіяли підступний план щодо ЗСУ (відео)

Російсько-окупаційні війська почали застосовувати нову тактику бойових дій проти українських військових, які з початку операції Об'єднаних сил звільнили вже 15 квадратних кілометрів Донбасу.

Так, Росія застосовує «стратегію анаконди» і непомітно стискає кільце навколо ЗСУ на всіх напрямках, передають Патріоти України.

Також Москва активно підсилює бойовиків боєприпасами, які потрапляють на окупований Донбас з селища Русский, розташованого в Ростовській області поруч з кордоном України.

Саме з цього селища на Донбас потрапили зразки зброї, якої немає в українській армії. Так, на позиції бійців ЗСУ поблизу КПП «Майорське» неподалік Горлівки прилетів осколок протитанкової ракети «Малютка», яка в Україні давно знята з озброєння.
«Українська армія його не використовує, тому це явний доказ того, що воює російська зброя. Тут старе утилізується або нове випробовується. Тут маленький полігон для Росії», - пояснює офіцер ЗСУ на прізвисько «Кмітливий».
Крім того, Росія відчуває на Донбасі цілий арсенал радіоелектронної боротьби: «Леєр-3», «Красуха-2», «Репелент-1» і новітній комплекс «Билина». ОБСЄ при цьому, не визнає цей факт.
У той же час російська «анаконда» затягує петлю на шиї української економіки, активно блокуючи кораблі в Азовському морі.
Джерело: ТСН.ua

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...