Хіти тижня. Танці з карликом так просто не минають, або Не відставлена, але вже без свідомості

Глава зовнішньополітичного відомства Австрії Карін Кнайсль відчула слабкість під час Європейського форуму, що проходив в місті Альпбах.

Карін Кнайсль

За словами очевидців, міністр недовго перебувала без свідомості. За словами її представника Томаса Шнелль, Кнайсль надали медичну допомогу, після чого вона відпочивала в своєму готельному номері, передають Патріоти України.

Раніше деякі «ЗМІ» поширили інформацію про те, що глава МЗС Австрії Карін Кнайсль нібито подала у відставку, переплутавши кілька інформаційних епізодів: про те, що пані Кнайсель запропонували в уряді піти у відставку після танців з Путіним, і про те, що глава МЗС Австралії Джулія Бішоп подала у відставку.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...