Хіти тижня. "Таварищь президент": У прямому ефірі росТБ висміяли пропагандистський ролик Кремля з "бійцем ЗСУ" (відео)

У мережі посміялися над зверненням нібито українського військовослужбовця до президента України Петра Порошенка, яке було показано в ефірі росТБ.

Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував Юрій Вайнбрун, передають Патріоти України.

Відзначається, що на ролику зображений чоловік в камуфляжі з закритим обличчям і з українськими нашивками, який розповів про нібито поразки ЗСУ на Донбасі.

"Где-то неподалеку от Чигирей (Пивденное, - ред.) пытались прорваться в окраину Горловки, но сепары наши попытки отсекли, мы понесли потери. Сказали тут закрепиться. Где, б**ть, закрепляться, тут болото везде?! Обещали дать подкрепление, но никто его не дал. Для чьего пиара мы здесь находимся? Товарищ президент, я к вам обращаюсь. Завтра вам воевать не с кем будет, у вас людей не останется", - заявив чоловік на відео.

Варто зауважити, що говорив він на чистій російській мові з характерним акцентом, що викликало бурхливе обговорення в соціальних мережах і в ефірі російського пропагандистського телеканалу.

"Якийсь клоун з московським акцентом переодягнувся в українського військовослужбовця і типу звертається до Порошенка словами "товариш Президент"! Відразу після цього кремлівських пропагандонів висміяли в прямому ефірі", - прокоментував відео Вайнбрун.

"Ваті прокотить! Головне щоб в тексті були фрази "Порошенко, корупція, зупини війну", "Вбив... "товариш президент", "тут навколо болота"... Це в Донецькій області болота?", "Перемога, товариші" , - додали інші користувачі.

Опублікував: Олег Устименко

"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...