Хіти тижня. Тавра нема де ставити: Організатор замаху на Бабченка проходить в інших кримінальних справах

Борис Львович Герман був помічником двох народних депутатів: Михайла Гончарова (Соціалістична партія, 5 скликання) та Ігора Плохого (Партія регіонів, 6 скликання). Також у реєстрі юридичних осіб він значиться засновником семи компаній.

Борис Герман (праворуч)

Ймовірний організатор "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман є обвинуваченим в інших кримінальній справах. Про це йдеться в ухвалі Києво-Святошинського районного суду Київської області від 04 квітня 2018 року, передають Патріоти України.

Тоді суд обрав Герману запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання у справі про підроблення документів. У цій справі разом з ним обвинувачується Капілян Антоніна Анатоліївна – власниця українсько-німецького СП "Шмайсер", де Герман працює виконавчим директором.

Крім того, з 2016 року поліція розслідує справу про незаконне поводження зі зброєю Борисом Германом. В матеріалах цієї справи йдеться, що невстановлена особа відправляла Герману посилки з предметами, схожими на патрони та оптичний приціл для станкового гранатомета.

Як пишуть "Схеми", в Україні є лише один Герман Борис Львович, 1967 року народження. "Він справді зареєстрований у Шевченківському районі Києва, де розглядатимуть відповідне клопотання", – зазначають журналісти.

Борис Львович Герман був помічником двох народних депутатів: Михайла Гончарова (Соціалістична партія, 5 скликання) та Ігора Плохого (Партія регіонів, 6 скликання). Також у реєстрі юридичних осіб він значиться засновником семи компаній. Крім "Шмайсера" це "Сі Фрут", "Приватна справа-200", "Київська консалтингова група", "Альпійський клуб", "Ресторатор" та "Право". Ці підприємства спеціалізуються на оптовій торгівлі, юридичних послугах, нерухомості та оренді.

Раніше слідство попросило арештувати підозрюваного в організації "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка – Германа Б.Л. Його адвокат повідомив, що підозрюваний є відомим волонтером і директором компанії з виробництва зброї.

Опублікував: Олег Устименко

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...