Хіти тижня. "Тепер зрозуміло, хто керує поведінкою Порошенка. Англосакси!": У Путіна казяться через заяви міністра оборони Великобританії у Одесі (відео)

Політики держави-агресора знов скаржаться, що "клятий Захід" "зіштовхує лобами два найближчі народи"

Держсекретар (міністр) оборони Великобританії Гевін Вільямсон в ОдесіВеликобританія повністю підтримує Україну перед агресивними діями Російської Федерації. Про це в п'ятницю, 21 грудня, заявив державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вільямсон в Одесі під час зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба Міноборони.

"Коли ми декілька тижнів тому підписували наш Договір і нашу домовленість, то ми й подумати не могли, що може статися. Це трапилося дуже швидко після підписання. Ми бачимо, що це цілковито відкритий акт агресії з боку Російської Федерації щодо України. І, на жаль, це не вперше, коли ми бачимо такі акти агресії", — підкреслив Вільямсон.

За його словами, кожна країна світу, не тільки Великобританія, повинна стояти пліч-о-пліч із Україною у важкі часи.

"Ми повинні зробити повністю чітким і зрозумілим для Кремля: те, що вони роблять, є зовсім неприйнятним, і ці дії не залишаться без відповіді", — підкреслив Держсекретар Великобританії.

"Коли я почув усе, що відбувалося, і про все, що сталося, то зрозумів, що ми повинні бути разом із Україною і що ми повинні зробити все можливе, щоб підтримати Україну в такі часи. Ось чому я як Державний секретар з питань оборони наказав, щоб корабель Королівських ВМС Великобританії "ЕCHO" 19 грудня прибув у Одесу", — підкреслив він.

"Англосакси нариваються!" У Росії вибухнули новими погрозами через Чорне море

На слова британця уже відреагували в Росії. Так, перший заступник голови комітету Ради Федерації із міжнародних справ Володимир Джабаров розповів, що свої інтереси в Чорному морі має не тільки Російська Федерація, а й інші держави.

"Чорне море дійсно не належить виключно одній Росії, його також використовують Туреччина, Болгарія, Румунія, Україна. Але! Існують правила перебування військових кораблів у Чорному морі. Британський корабель може бути там не більше 20 днів після того, як проходить Босфор. Ну нехай погуляє собі, скільки потрібно. А потім Великобританія буде змушена покинути цю територію", — заявив росіянин.

За його словами, Вашингтон і Лондон нібито маніпулюють Києвом для того, щоб спровокувати Росію на відповідні дії.

"Лякати Росію подібним брязкотом зброї не варто. Англійці нариваються на скандал, який нічим не закінчиться. Не треба провокувати Росію на різкі кроки. Тепер зрозуміло, хто керує поведінкою Порошенка. Англосакси. По суті, вони зіштовхують лобами два найближчі народи", — підсумував Володимир Джабаров.

У коментарях до новини росіяни обурюються і погрожують Україні та Британії.

"Англосакси нариваються!" У Росії вибухнули новими погрозами через Чорне море

"Англосакси нариваються!" У Росії вибухнули новими погрозами через Чорне море

"Англосакси нариваються!" У Росії вибухнули новими погрозами через Чорне море

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...