Хіти тижня. Терористи в паніці: Нардеп розповів, що відбувається на Донбасі

Загострення боїв на Донбасі і просування українських військовослужбовців на деяких ділянках фронту сильно налякали терористів так званих "ДНР"-"ЛНР".

Дмитро Тимчук

Таку думку висловив "Апострофу" координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Вони якось намагаються реагувати на дії сил ООС. Але ми бачимо, що зараз бойовики проводять інформаційно-психологічну операцію. У район Горлівки було демонстративно перекинуто підрозділ на рівні батальйону, щоб підвищити дух мирного населення, тому що там почали поширюватися панічні чутки про те, що Горлівку "зливають" Збройним силам України. Але цим і обмежиться", - зазначив Тимчук.

За словами нардепа, бойовики зараз намагаються інформаційними вкиданнями вплинути на ситуацію. Як буде розвиватися ситуація далі на даний момент не зрозуміло. "Бойовики зараз розповідають, що ЗСУ поперлися в масштабний танковий наступ, а "доблесні ополченці" знищили десятки одиниць української бронетехніки, купу особового складу і так далі. Тобто вони намагаються як заднім числом зміцнити бойовий дух своїх збройних формувань, так і попередити паніку серед цивільного населення", - повідав нардеп.

Опублікував: Олег Устименко

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...