Хіти тижня. Терористи залишили зброю і тікали: Українські військові потужно відбили атаку окупантів у районі Авдіївки (фото)

Сьогодні зранку військові Збройних сил України успішно відбили атаку російських окупантів у районі Авдіївки Донецької області. Про це заявив на брифінгу представник прес-центру операції Об'єднаних сил Олексій Жуганов, йдеться на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

"О 6-й годині ранку відмічено намагання противника вести активні штурмові дії. В районі населеного пункту Авдіївка наші захисники успішно відбили атаку ворога. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил в ході бою не допущено", - йдеться у повідомленні.

"Дві групи окупантів, будучи повністю впевненими, що приховано висуваються до позицій наших військ, насправді лише підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу ООС.

Зазначається, що окупанти відступили, але не всі. "Деяких встигають винести. Їм вже не воювати. Завершує справу резервна група під командуванням молодшого лейтенанта Олександра Чабана, яка прочісує місце бою й переконується в тому, що противника на підступах до наших позицій немає. Ворог на полі бою залишив зброю – ручний кулемет РПК, який за номерним обліком ніколи не перебував у ЗСУ", - додали військові.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...