Хіти тижня. Тільки один фактор: Ярош назвав умову третього Майдану в Україні

Передумовою нового Майдану може стати лише здача українських інтересів на користь Росії. Таке переконання висловив командувач Української добровольчої армії та народний депутат Дмитро Ярош, повідомляють Патріоти України.

На питання, за яких умов він поведе людей на Київ, на третій Майдан, відповів: "У разі капітуляції". "Якщо державу здадуть Росії на їхніх умовах: у мовній політиці, культурній, економічній. У такому випадку шини, звичайно, вже ніхто не буде палити. У людей на руках достатньо всього, щоб більш ефективно діяти. Але це небажаний варіант, бо Росія цим знову скористається.

Вважаю, що існує цілий комплекс легальних, демократичних процедур, які можна задіяти при бажанні. Цим ніхто не хоче займатися, навіть із політиків опозиційних. Є зона комфорту, з якої вони не хочуть виходити", - сказав Ярош.

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....