Хіти тижня. Тільки згадка: Трамп розповів, що розізлило Путіна під час саміту в Хельсінкі

Главу РФ Володимира Путіна дратує навіть розмова на тему російського втручання у вибори президента США. Про це в інтерв'ю Fox News заявив президент США Дональд Трамп за підсумками двостороннього саміту у Гельсінкі, який відбувся 16 червня, повідомляють Патріоти України.

За його словами, глава Кремля ознайомився з "російським досьє", яке було складене організацією Fusion GPS на замовлення суперниці Трампа на виборах Хілларі Клінтон.

"Він чудово знає, чим є ця доповідь. Він її бачив. Його злить, коли він бачить подібне. І цікаво поглянути на те, що відбувається з усією цією ситуацією. Він її зрозумів. Не знаю, чи змогли ви це розгледіти, але його дратувала навіть розмова на цю тему", - заявив президент США.

Трамп зазначив, що, тим не менш, Путін "готовий зайнятися" росіянами, яких Мін'юст США звинуватив у втручанні в американські вибори. "Про екстрадицію не йдеться. Але він готовий прийняти людей Роберта Мюллера (спецпрокурора США, який веде розслідування з питання втручання РФ - ред.) у себе, і провести велике розслідування, дозволити їм працювати з російськими слідчими", - пояснив він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...