Хіти тижня. "Это конец...": "Эра "самого влиятельного политика" в мире закончилась", - Гулевська

Після тріумфального проходження Путіна перед десятками світових лідерів у Франції, які, незважаючи на погоду, змушені були чекати на того, котрий постійно спізнюється, в Сінгапурі щось пішло не так, і його показово виставили за двері.

Про це у своєму блозі пише російський політик Наталія Гулевська, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Все попытки сберечь лицо, накинув на себя пуха в очередном пустопорожнем разговоре о готовности Кремля решить территориальный спор с Японией, не помогли Путину спастись от надвигающейся катастрофы.

Больше нет "самого влиятельного политика" в мире, и лидеры уважающих себя государств, к кому Путин впредь опоздает, не будут его ждать ни минуты, и при первой возможности поступят также.

Последствия не заставили себя долго ждать. Первым звоночком после унизительной сцены в Сингапуре стало голосование в Дубае, где члены 87-й сессии генассамблеи Интерпола выбрали нового президента организации. Явный фаворит и прогнозируемый претендент, российский генерал-майор МВД Александр Прокопчук, не стал им не по причине давления стран Запада, а именно потому, что Россия в глазах всего мирового сообщества больше не рассматривается, как страна, которую нельзя выставить за дверь или оставить без особого внимания.

Теперь можно сколько угодно грозить всему миру и пытаться купить к себе лояльность, Путин стал не только токсичен в цивилизованном мире, но и ничтожеством в глазах автократов и разного рода деспотов."

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...