Хіти тижня. "Это не реформа, Арсен Борисович, это лютый пиз...ец...": Чернівецькі копи влаштували смертельну ДТП і втекли з місця пригоди (фото)

Уночі в неділю, 16 вересня, у Чернівцях поліцейське службове авто здійснило смертельний наїзд на пішохода, повідомили очевидці.

Як повідомляє чернівчанин Дмитро Корней у Facebook, смертельна ДТП сталася приблизно о 3 годині ночі у мікрорайоні Гравітон, передають Патріоти України.

"На Гравитоне экипаж патрульной на пешеходном переходе сбил парня. Молодой, двухсотый. Водитель и напарник сбежали, регистратора в машине нет - исчез. Нет слов. Прессу не подпускают к месту ДТП. Арсен Борисович,повторяю свой вопрос к вам: вы специально набираете вот таких вот упырей в патрульную? Это не реформа, Арсен Борисович, это лютый пиз...ец...", - написав Корней.У групі СтопХам Буковина в Facebook повідомили, що внаслідок ДТП загинув 23-річний мешканець села Горбова Чернівецької області.За інформацією очевидців, слідча група приїхала за годину після аварії попри те, що найближчий райвідділ поліції розташований приблизно за 1 км.

Опублікував: Олег Устименко

Трампа могли поранити не кулею: Спливла несподівана версія щодо нещодавнього замаху на політика

субота, 27 липень 2024, 7:30

У директора ФБР Крістофера Рея є деякі сумніви щодо того, чи під час замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії йому вухо дійсно влучила куля. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. "Невдовзі після того, як напад...

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...