Хіти тижня. "Это не страна": Екс-регіонал влаштував істерику на росТБ через Україну (відео)

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, який втік в РФ, заявив, що Україна – не держава.

Володимир Олійник

Про це він сказав в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Для того щоб лікувати будь-яку хворобу, безумовно, треба знати правильний діагноз. На жаль, мушу визнати, що Україна не є державою. Це територія. Тому що у держави є кілька ознак, які характеризують будь-який суб'єкт як державність. Серед них, наприклад, суверенітет. Він повністю втрачений – все залежить від американців і європейців", - додав Олійник.

Екс-регіонал зазначив, що Україна існує, як колонія, якій призначають кадри. "Байден розповів всьому світу, як він призначає прокурора... Нам, як колонії, призначають свої кадри. Якась пані Супрун, громадянка Америки, виконує обов'язки міністра охорони здоров'я. "Минсмерті" її називають, люди проклинають..." – заявив Олійник.

За його словами, в Україні порушуються норми верховенства права. "Що сталося? Владу взяла банда шляхом державного перевороту! Тому за всіма бандитським розкладами вони і ведуть справи сьогодні в Україні..." - обурився колишній народний депутат.

Олійник зазначив, що націоналізм в Україні невиліковний, як "політичний сказ". Після цього він додав, що все одно обов'язково повернеться на батьківщину.

Опублікував: Олег Устименко

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...