Хіти тижня. "Торжество ада'': У Росії влаштували істерику через томос для України (відео)

Прес-секретар Московського патріарха Кирила Олександр Волков заявив, що впевнений у тому, що більшість прихожан УПЦ МП в Україні не перейдуть під юрисдикцію УПЦ КП після отримання нею Томосу, однак не виключив масштабні зіткнення на релігійному грунті, які він назвав "торжеством пекла", повідомляють Патріоти України.

Він також додав, що в РПЦ сподіваються уникнути цього сценарію і не дійти до такого апогею пристрастей. Таку позицію із загрозливим підтекстом він озвучив у ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1".

"Більшість українських вірян, які перебувають у лоні УПЦ, зрозуміло, залишаться в лоні УПЦ", — самовпевнено заявив Волков, після чого ведучий передачі, топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов поставив йому провокаційне запитання, чи означає це, що в Україні буде велика кров.

"Ми дуже розраховуємо, дуже сподіваємося, дуже віримо і молимося на те, що крові не буде, і на те, що гарячі голови з усіх боків тут не візьмуть гору. Це, звісно, тоді буде торжество пекла і торжество диявола. І дуже хочеться сподіватися, що до цієї межі нас усіх Господь не доведе", — відповів йому прес-секретар Патріарха Кирила.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...