Хіти тижня. Трамп - всьо? - Піонтковський озвучив "небезпечний" прогноз

Судячи з опитувань, проміжні вибори до Конгресу США 6 листопада виграють демократи, які запустять процес імпічменту президента Дональда Трампа.

Про це розповів російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, як успіх Трампа на виборах, так і його підтримка на даний момент полягають у тому, що він обдурив американців. "Він їм ніби пропонує ілюзію, так би мовити, легке пояснення: "Ви втрачаєте роботу не тому, що так змінилися технології та розвиток світової економіки, а тому, що її забирають кляті емігранти, кляті іноземці, кляті демократи, які переводять виробництво до Китаю тощо". Тому у нього і залишається фанатична база", - впевнений Піонтковський.

Після виборів, продовжив він, становище Трампа буде вкрай важким. "Наступного ж дня Палата представників Конгресу проголосує за початок імпічменту. Крім того, Трамп за час, що залишився, може наробити чимало дурниць і сам. Ось така ситуація", - додав Піонтковський.

Джерело: Апостроф

Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...