Хіти тижня. Трамп починає нову "війну": Під ударом черговий союзник Путіна

Президент США Дональд Трамп неодноразово критикував ядерну угоду з Іраном і закликав переглянути її.

Фото: ria.ru

Президент США Дональд Трамп 8 травня оголосить про вихід з ядерної угоди з Іраном, пише The New York Times з посиланням на європейських чиновників, які брали участь в переговорах з Трампом з цього питання, повідомляють Патріоти України.

За словами дипломатів, переконати американського президента у важливості збереження угоди не вдалося. Один зі співрозмовників видання назвав шанси на збереження угоди "дуже низькими".

У понеділок Трамп заявив, що має намір оголосити своє рішення щодо угоди щодо ядерної програми Тегерана у вівторок о 14:00 за місцевим часом (21:00 за Києвом).

Історичну угоду щодо іранської ядерної програми було ухвалено 15 липня 2015 року. Іран зобов'язався допустити інспекторів Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) на свої ядерні об'єкти в обмін на покрокове скасування західних санкцій.

До початку 2016 року США і Євросоюз скасували санкції проти Ірану після того, як МАГАТЕ в своїй доповіді заявив, що Тегеран повністю припинив роботу над своєю ядерною програмою.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...