Хіти тижня. "Трепещи, Европа!": Одіозний кандидат в президенти РФ знову розбурхав мережу своїми погрозами (відео)

Володимир Жириновський заявив, що в разі своєї перемоги на виборах президента Росії, він поставить весь світ на грань великої війни.

Володимир Жириновський

Про це Жириновський сказав в своєму інтерв'ю Deutsche Welle, передають Патріоти України.

За словами Жириновського, якщо він переможе на виборах, то на наступний день все населення країни "буде йти з радісною посмішкою". Також він пообіцяв, що всі санкції будуть зняті протягом двох-трьох місяців. Досягти цього кандидат в президенти РФ пообіцяв шантажем. "Я поставлю світ на грань великої війни. Скажу - або ви робите, як я кажу, або будете сидіти в бомбосховищах ... Тремтіть, Європа!" - заявив Жириновський.

У мережі вже встигли відреагувати на виступ політика: "Клінічний випадок. Хворий безнадійний". "Хворий маразматик". "Номінант на Оскар від режисера Володимира Путіна фільм "Хворі ублюдки". "Це ж клоун на повідку)".

Втім, деякі відреагували на виступ більш прагматично, припустивши, що все сказане - звичайна політтехнологія: "Це не марення клінічного божевільного як здається на перший погляд. Звичайна людина, побачивши ТАКЕ, звичайно голосуватиме за "Путена в усьому білому".

Опублікував: Олег Устименко

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...