Хіти тижня. "Трусливое г*вно расстреливало пленных": Мережу вразило цинічне зізнання терориста Прилєпіна (відео)

Відомий російський письменник Захар Прилєпін, який нещодавно втік з лав бойовиків "ДНР", зізнався у вбивствах людей, чим викликав бурхливе обговорення в мережі.

Відео визнання опубліковано в Facebook телеканалу "Дождь", передають Патріоти України.

На питання журналістки Ксенії Собчак про те, чи вбивав Прилепін людей, він відповів: "Так. Безумовно, як людина, яка була на трьох війнах, звичайно, я вбивав людей". При цьому на уточнююче питання журналістки про почуття письменника-бойовика в ті моменти, він порівняв вбивства з роботою.

Варто зазначити, що не всі вірять в щирість визнання Прилепіна і припускають, що людина, що скоювала вбивства, навряд чи в цьому буде визнаватися публічно. При цьому багато хто вважає визнання письменника-бойовика дуже показовим прикладом.

"Він не людина", "Чим не фашист? Хто мав якісь ілюзії з цього приводу може зараз прозріють?", "І це - "письменник". Більш того, представник "найгуманнішої" літературної традиції в світі", - також пишуть в мережі.

Опублікував: Олег Устименко

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...