Хіти тижня. Тримайся, Москво: Китай на параді розсекретив новітню військову техніку (фото, відео)

Китай явно показує, що готовий до бойових дій як на своїй, так і на чужій території.

Китайські винищувачі. Фото: скріншот з відео.

Схоже, Великий Червоний дракон готовий показати не тільки крила, але і зуби. На одному з найбільших аерокосмічних салонів світу, AirShow China, китайська сторона досить несподівано продемонструвала низку технологій, які до недавнього часу перебували під грифом "секретно", передають Патріоти України.

Перший сюрприз чекав відвідувачів вже на старті шоу. У небо піднялися новітні винищувачі п'ятого покоління J-20 - крім Китаю, літаки такого рівня виробляють тільки у США.

Наступною несподіванкою стала поява на виставці китайських бойових безпілотників. Правда, технічних характеристик машин показувати все ж не стали.

Вишенькою на торті став перший китайський військово-транспортний літак важкого класу Y-20.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...