Хіти тижня. "Цар" здувся: Путін дозрів пустити на Донбас міжнародну адміністрацію - Time

​Кремль здаватиме «свій» Донбас за аналогією Боснії та Косового. Однак не Кримом. Адже переконаний, що без ​останнього трофею «собирателя земель» його роль в історії залишиться досить жалюгідною. Не усвідомлює, що вона вже набагато гірше – огидна.

Патріоти України вже писали, що провідний американський часопис вийшов з дивним фото Володимира Володимировича на обкладинці квітневого номеру. Наразі можемо ознайомитися про що йшлося у передовиці, проанансованій таким чином.

Протягом свого нового президентського терміну президент РФ Володимир Путін готується вирішити "проблему Донбасу", йдеться у статті російського журналіста, колишнього головного редактора каналу "Дождь" Михайла Зигаря для Time.

За даними джерел журналіста у МЗС РФ, Путін готовий зробити український Схід територією під контролем "проміжної міжнародної адміністрації" за прикладом Боснії і Герцеговини чи Косово.

Проте йти на поступки у питанні Криму Путін не збирається, вважаючи анексію – правильною.

У статті Зигаря зазначається, що хоча за законом це має бути остання 6-річна каденція Путіна, однак ніхто не очікує, що у 2024 році він віддасть свою владу. Швидше за все, Путін продовжить керувати країною, хоча нині ніхто у його оточенні поки не знає, яким чином це планується зробити. Ймовірно і сам Путін не має поки рішення.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...